2011. augusztus 26., péntek

Husqvarna Varrógép 12 progis Kompakt!! - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

MINDEN gépem átnézve beállítva, Garanciával küldöm.. Ezt 400 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Az ár ezt is tartalmazza. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Eladó a képen látható Husqvarna 12 programos Varrógép nagyon szép állapotban tartozékokkal: csere-talpak(köztük hímzőtalp és ritkaságnak számító görgős talp rakoncátlan anyagokhoz: ), orsók, tűkészlet cérnakészlet, hordozóbőrönddel be állítva megolajozva várja új gazdáját.
A gép egyedi megjelenésű körforgós gyorsbefűzős rendszerű mindent beletettek ami kellhet egy varráshoz: ): egyenes varrás változtatható lépéshosszban, cikk-cakk, változtatható varrás szélességben, hímzővarrás, gumírozott anyagok varrás, speciális cikk-cakkok, gomblyuk és gombvarrás, több mint elég. A varrásmintát farmer anyagra készítettem szépen megvarrta. Egy jó kis dizájnos darab hatalmas asztallal amit tároláskor hátra teszünk így a kis bőröndbe belefér a pedálnak pedig elől van bérelt helye: ). Érdekesség hogy alul egy rejtett fiókban tarthatjuk a tartozékokat ami a gép alatt van. Az anyagtovábbító leengedhető így gombot/gomblyukat is tud varrni. Ha viszont jobban megnézzük akkor nem találunk visszalépő gombot, pedig van rajta és látható is a képeken de ezt csak a nyertesnek árulom el: )A Husqvarna német minőségi gép sokféle termékkel képviselteti magát a piacon..
A gépet személyes átvételnél ki is lehet próbálni és a működését is elmagyarázom.
Bármi van Kérdezz!!!
Ha esetleg más típust keresel tekerj lentebb a Galériába: )
Postázási költségek: Csomagként saját felelősségre 990 ft   egyébként  a vevő  kívánsága szerint "Törékenyként" vagy   Vaterafutárral.....
Jó szórakozást jó  licitálást az oldalon.


Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-05 22:59
. Husqvarna Varrógép 12 progis Kompakt!! - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése