2011. április 26., kedd

Bródy Sándor: Színészvér - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! SzínészvérA könyv listaára: 1680 Ft. Leírás:
Bródy Sándor meglehetősen ritkán megjelenő kisregénye, a Színészvér eredetileg 1893-ban látott napvilágot (Budapest, Magyar Nyomda, 1893). Utolsó kiadása óta (Budapest, Unikornis, 1997. ) azonban nem nagyon találkozhatott vele az olvasóközönség. Bródy hősei még ismerik a nagy illúziókat, a soreli nagyságvágyat, de ennek már tere nincs a pénz, a pozíció átvette a hatalmat, s ennek értéktörvényeit már nem eszmékkel mérlegelik -csakúgy, mint jelen kötetben. A történet főhőse egy fiatal vidéki költő: Ecsedi István, a pénztelen fiatalember, aki világéletében szeretett volna Budapesten élni: pontosabban együtt élni az élvező fővárossal. Így úgy dönt, ott hagyja múltját, s a fővárosba költözik. Hamar rádöbben azonban, ott sem egyszerű az élet. A színházak, a bálok, a nők, elegáns férfiak, a mulatók világa - ezekből ő mind ki van zárva. S miközben egy hét nélkülözés után Pestet járva látja a boldog, egymást szerető embereket, ő maga érzi elhagyatottságát, látja saját nyomorát, a süllyedést, a halált. Nem a kéjek városát látja most, hanem a küszködés, a nyomor Babilonját. Siratja elmúlt életét, a kisvárost és kényelmes lakását, amit otthagyott a főváros csillogása miatt. Aztán végső elkeseredésében betér egy újság szerkesztőségébe, mert hírlapíró akar lenni, ám a felvételi elbeszélgetés egy kész vésztörvényszéki tárgyalásnak is beillik. Újságíró ugyan nem lesz rögtön, de felajánlanak neki egy címszalagírói munkát, s rögtön első munkanapján elhagyott, nagy szerelme édesapjának, Boér Ádámnak a nevén állapodik meg a szeme... A részben önéletrajzi ihletésű, realista regény széles körben ajánlható, miközben a kor újságírói, szerkesztőségi munkájáról is reális képet kaphatunk. ISBN: 978-963-299-023-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 06:28
. Bródy Sándor: Színészvér - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése