2011. szeptember 24., szombat

HTC Desire HD - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Üdvözlök Mindenkit!
Eladósorba került szeretett HTC Desire HD-m. Tökéletes állapotban van.
Külső: A telefon fél éves, nem fóliás, de a kijelző hibátlan. Szemüvegtisztítóban tettem csak le az asztalra. Látszik, hogy vigyáztam rá.
Belső: 1ghz-es processzor. Hasít rajt a HD-videó, net, zene, HD játékok. Hiába jönnek most a 2 magos procival szerelt telefonok, ennek a gépnek még nem sikerült olyan programot adnom, amivel megakadt volna. Frissítéseket megkapta mindig, meg is hálálja a törődést.: )
A telefont azoknak ajánlom, akiknek fontos, a multimédia, és szeretne online maradni mindig. Az ára azért ennyi, mert tény, hogy van olcsóbban, de ilyen állapotban és fél év garanciával biztos, hogy nem találsz. Az akksiról annyit, hogy egész napos zene-net-telefonálás kombinációval 3naponta kell tölteni. Ez teljesen korrekt, ugyanis valljuk be, nincs könnyű dolga az akkumulátornak, amikor a 4, 3"-os kijelzőt kell megvilágítani.: ) Adom hozzá az összes tartozékát (töltő, usb, headset, eredeti doboz, 8GB memcard). Ajándékba adok hozzá egy kijelzőtörlőt és állom a szállítást; )
Ha felkeltette az érdeklődésed, írj bátran. Csere érdekel elsősorban Nokia e75-re, de meghallgatok minden E szériás nokia cserét. Ezen kívül azonban más nem érdekel.: )
utóirat: Nem viszonteladó, vagy nepper vagyok. Nem foglak átverni.: )



Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 17:03
. HTC Desire HD - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése